Algemene elektriciteit

Residentiële elektriciteit

Door de stijging van het vastgoed, het wegvallen van de woonbonus wordt er meer gekeken op wat men kan besparen, de eigenaar wil dan ook zoveel mogelijk zelf doen maar soms ontbreekt de know how, daarom staan wij u graag bij. 

Aanpak (doe-het-zelf principe)

  1. Ter plaatse wordt er samen met de eigenaar een schets opgemaakt van waar de verlichtingspunten, bediening, stopcontacten en waar de kast moet komen. De klant heeft hier volledig vrije inspraak en wordt bijgestuurd in functie veiligheid.
  2. Daarna wordt er door ons een grondplan gemaakt met het traject van de bekabeling met types en aantal aders. Al het materiaal wordt besteld en wij komen ter plaatse leveringen en geven uitleg, de eigenaar krijgt dan ook een gepersonaliseerd dossier met uitleg.
  3. Tijdens de werken staan wij u graag bij en komen dan ook op gewenste tijdstippen langs voor bijsturen en controle van de uitgevoerde werken.
  4. Is alle bekabeling getrokken en de inbouwdozen geplaatst? Dan maken en plaatsen wij de zekeringkast. De stopcontacten en bedieningen kunnen al dan niet ook door ons geplaatst worden of door de eigenaar. De bedoeling is dat de eigenaar zoveel mogelijk betrokken wordt in zijn project dit om de kostprijs te drukken alsook zijn kennis te verruimen.
  5. Eens alles geplaatst en aangesloten, wordt er een definitief dossier opgemaakt en zorgen wij voor een keuring. Het keuringsattest en het dossier wordt daarna overhandigd aan de eigenaar.
  6. Ook na afloop staan wij altijd ter beschikking bij vragen of opmerkingen.

Neem contact op voor meer informatie.

Parlofonie

Parlofonie/videofonie brengt comfort en veiligheid in huis. Met een videofoon controleer je immers in een oogopslag de toegang tot het gebouw aan de hand van een ingebouwde camera, maar communiceer je ook eenvoudig dankzij verspreide binnenposten.

Verlichting